Weekend Nurburgring 2018 (8 t/m 10 juni)

User avatar
Lucas79
Posts: 1560
Joined: Sun Nov 04, 2007 7:19 am
Contact:

Weekend Nurburgring 2018 (8 t/m 10 juni)

Post by Lucas79 »

Beste Type-R enthousiastelingen, we gaan weer een weekend naar de Nurburgring. Dit jaar is wat eerder dan gewoonlijk en gaan we het weekend van 8 t/m 10 juni. Wie gaat er met ons mee?


We hebben voor een beperkte groep een gezamenlijke accommodatie weten te regelen. De kosten hiervoor zijn ongeveer €120,0 - €140,00 pp voor 2 nachten, inclusief ontbijt. Als je hier gebruik van wilt maken, laat dit dan aan Wendy of mij uiterlijk op vrijdag 11 mei weten, zodat we kunnen reserveren. Jullie zijn uiteraard ook vrij om zelf een accommodatie te regelen.


Het programma is weer grotendeels hetzelfde. Op vrijdagavond komen we aan, op zaterdag gaan we na het ontbijt een toertocht in de omgeving maken en aan het eind van de dag is er de gelegenheid om te rijden op de ring. De zondag zijn we weer op Brunchen en kunnen diegene die dat willen lekker over de Ring racen. (Respect the Ring!)

Wie gaan er dit jaar allemaal nog meer mee?

Het fijnste vinden we het als je je even opgeeft op de Facebook pagina, maar als je geen Facebook hebt, kan je natuurlijk ook hier op het forum ervoor opgeven. Laat even weten of je meegaat en of je gebruik wilt maken van de gezamenlijke accommodatie.
Deus Ex Machina!