Automax Super Sunday 25 sept 2011CPZ

Alles van voor 2016 zal hier gearchiveerd worden.
User avatar
LaurenZ
Posts: 2857
Joined: Wed Dec 02, 2009 12:47 pm
Contact:

Automax Super Sunday 25 sept 2011CPZ

Post by LaurenZ »

25 September is de hekkensluiter van het Automaxx seizoen.
Super Sunday op circuit park Zandvoort.

Image

Info van de website

Tijdens AutoMaxx Super Sunday is er een bomvol programma samengesteld zowel op de baan als op de paddock. Voor iedereen is er wel een interessant onderdeel bij, dus zorg dat je erbij bent.

Toyo Tires Shootout (Streetlegal Races)
Op het Circuitpark Zandvoort zullen 125 van de allersnelste straatauto's de strijd aangaan op de 1/4 mile afstand (402 meter). Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren een van de grootste trekpleisters van de AutoMaxx events. De Dutch Hot Rod Association (DHRA) zal de tijdswaarneming hierbij verzorgen. Deze stichting is de enige Nederlandse organisatie die onder de auspiciën van de wereldbekende NHRA uit Amerika valt en gespecialiseerd is in de organisatie van deze wedstrijden. Het wordt een strijd tussen dikke Japanse pk-kanonnen en Duitse krachtpatsers, aangevuld met bijvoorbeeld een 1.000 pk tellende Mustang, geprepareerd door DBM Engineering.

Toyo Tires Time Attack
Tijdens de Toyo Tires Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot de bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist! Wil je weten welke ruim 80 pk-monsters er gaan mee doen? Kijk dan op de website www.timeattack.nl. Op 25 september wordt de finale gereden van het kampioenschap.

Meguiar's Show & Shine Contest
Ook in 2011 kun je getuige zijn van de strijd om de mooiste getunede auto van het land tijdens de Meguiar's Show & Shine Contest. Er zijn prijzen te winnen in de verschillende categorieën en de eretitel Best of Show.

Club Paddock
Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor de talloze auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier zo'n 1.000 clubauto's vinden, die een breed beeld van de Nederlandse scene weergeven.

Propper Droppers
Goed nieuws voor alle BASS-heads: deBunkerAudio presenteert de Nederlandse wedstrijden van Propper-Droppers, een nieuwe caraudio competitie. Wil je meedoen aan Propper Droppers meld je dan ter plaatse aan bij de organisatie van Propper Droppers. Wel dien je in het bezit te zijn van een Autoticket voor toegang voor je auto tot de paddock. Die kun je hier kopen.

Bedrijvenstraat
Ook dit jaar zul je diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom 'the place to be' voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten. De tientallen stands zijn te vinden op de rechterzijde van de paddock.

AutoMaxx Podium; de Recaro Remarkable Race Quiz
Natuurlijk ontbreekt ook het AutoMaxx podium niet, waar je aanbiedingen kunt scoren. Wat dacht je van een gratis goodie als je ter plaatse een jaarabonnement afsluit voor slechts €25,-. Of maak je collectie compleet met de nummers die je nog niet hebt; voor slechts €1,- koop je er een van de oudere nummers. Of doe mee om 14.00 uur met de Recaro Remarkable Racequiz.

Drivers Paddock
Nieuw dit jaar is de Drivers Paddock, waar alle deelnemers aan de Toyo Tires Time Attack en de Toyo Tires Shootout opgesteld staan.

Honda Type-R Club Benelux
Ook wij zijn door automaxx uitgenodigd om te komen staan op dit event.
Even voor de goede orde, er zal geen speciaal honda paddock gemaakt worden. Dus ik ga er vanuit dat we een normale plek hebben waar we onze auto's gewoon kunnen showen.

Echter is het iets kort dag maar wilde wel graag een animo peiling hebben voor een stand. Dan kan ik namelijk met een reactie richting de Automaxx organisatie komen.
'98 JDM Integra Type-R
User avatar
Ray
Posts: 706
Joined: Mon Jan 17, 2011 4:02 pm

Post by Ray »

I'm in 8)
1990 Civic EE9
2003 Civic EP3
2008 Civic FA5

Image
User avatar
Lucas79
Posts: 1560
Joined: Sun Nov 04, 2007 7:19 am
Contact:

Post by Lucas79 »

ovb. Hangt sterk af wie er van de club nog meer mee gaan. Ik zal waarschijnlijk nergens aan meedoen. Verwacht niet dat mijn remmen dan al weer optimaal zijn.
Deus Ex Machina!
User avatar
Hayvan
Posts: 293
Joined: Sun Oct 03, 2010 6:24 pm
Contact:

Post by Hayvan »

Aanwezig, alleen zal de DC2 bij een andere stand/pitbox staan.
User avatar
LaurenZ
Posts: 2857
Joined: Wed Dec 02, 2009 12:47 pm
Contact:

Post by LaurenZ »

Gezien het animo, maar gewoon gokken op JAF volgend jaar ?
Blijf het jammer vinden dat we ons niet konden presenteren op Fast-Car.
Dat was in mijn ogen echt een pracht even, los van alles dat Japans is

Hayvan wrote:Aanwezig, alleen zal de DC2 bij een andere stand/pitbox staan.


Dat had ik al verwacht :)
'98 JDM Integra Type-R
DH
Posts: 655
Joined: Wed Sep 30, 2009 10:48 pm
Contact:

Post by DH »

Als het even kan kom ik ook wel..
User avatar
XavCTR
Posts: 445
Joined: Mon Nov 16, 2009 10:42 pm

Post by XavCTR »

Erg geslaagde dag! Fantastisch weer en een hele lekkere sessie vrijrijden gehad aan het eind. Reed vanaf het begin op kop en het leek wel alsof ik alleen op de baan was. Na een rondje of 5 kwam ik de achterliggers tegen en heb ik nog een stuk of 10-15 auto's op een rondje gezet. Rijdt wel lekker op semi's (R888), kan niet wachten tot ik ook m'n LSD eronder heb zitten. 8)
User avatar
Ray
Posts: 706
Joined: Mon Jan 17, 2011 4:02 pm

Post by Ray »

ja je ging fking hard man :shock:
en het geluid van je auto: iloveit :o

verder was het een super dag! met erg mooi weer gelukkig :-)
1990 Civic EE9
2003 Civic EP3
2008 Civic FA5

Image
Locked