Nieuw op het forum? Lees dit eerst!

Informatie en Regels voor forumleden. Ook hoe lid te worden van de club
Post Reply
User avatar
HONDA
Posts: 4475
Joined: Tue Jun 17, 2003 7:33 pm

Nieuw op het forum? Lees dit eerst!

Post by HONDA »

Stel jezelf eerst voor middels een topic in het 'Even Voorstellen' gedeelte (klik HIER) dan weet iedereen wie je bent en dat kletst een stuk makkelijker. Foto's en filmpjes zijn altijd leuk dus plaats ze gerust.

Op het Type-R forum is niet toegestaan:

- Zeiken en zeuren. (kritiek mag maar dan netjes onderbouwd)
- Het beledigen van mensen.
- Porno.
- Commerciële uitingen mits clubsponsor.
- Zaken te koop aanbieden buiten de daarvoor bestemde Topics.
- Beelden van verongelukte auto's anders dan jouw eigen. (geen leedvermaak)
- Straat race posts.

Berichten die niet aan bovenstaande regels voldoen, worden zonder pardon verwijderd.

Op het Type-R forum wordt op prijs gesteld:

- Schrijfstijl & Spelling

Normaal leesbaar Nederlands typen heeft op dit forum de voorkeur. Probeer hier aan te voldoen.
Aan de andere kant weet je vaak de achtergrond niet van de poster. Misschien is diegene wel dyslectisch of komt diegene uit het buitenland dus heb als lezer ook geduld. Ook de MSN-achtige schrijfstijl met tal van irritante afkortingen wordt hier niet op prijs gesteld.

- Heb je een Type-R?

Plaats dan HIER het nummer van je 'R' en help ons de lijst compleet te maken.

- Regels "Te Koop"
Vanaf 18-11-2004 kunnen alleen RegulaRs (forum leden met 15 posts of meer) spullen 'Te Koop' aanbieden.
Dit is gedaan om te voorkomen dat men iets te koop aanbiedt en vervolgens weer met de noorderzon verdwijnt. Reageren op items kan wel door alle forumleden, maar eigen reacties kunnen alleen door RegulaRs gewijzigd worden.

Mocht je ten onrechte geen advertentie kunnen plaatsen, stuur dan een PB naar een beheerder, die zorgt ervoor dat je toegang krijgt.
Vanaf 31-5-2006 voeren we een uitbreiding op deze regel in:
Indien iemand middels een postingspree aan de 15 of meer komt dan krijgt die geen toegang! Tevens moet men meer dan 2 weken lid zijn van het forum eer men iets te koop aan mag bieden.

Dit allemaal om de hit-and-run Te Koop topics te weren. Wij zijn een club / community, geen marktplaats!
Deze regels zijn overigens niet van toepassing op Type-R clubleden, die kunnen altijd Te Koop topics starten.
Het bumpen (schoppen) van advertenties is niet toegestaan (ook niet door leden!), het kan leiden tot verwijdering van je advertentie.
Om dit onderdeel overzichtelijk te houden zal vanaf nu een slotje geplaatst worden op advertenties ouder dan twee maanden.
Mocht je na twee maanden het topic toch nog open willen houden geef dit dan via een PM aan. Na de derde maand zal het gesloten topic verwijderd worden.
Mocht je het te koop aangeboden produkt verkocht hebben dan stellen wij het op prijs dat je dit aangeeft in het topic zodat één van de moderators het topic kan sluiten.

Overigens: het incidenteel eenmalige en enkelvoudige spullen aanbieden (ik heb nog 1 item over, besteld maar past niet, na project x heb ik de volgende spullen, etc.) is op zich prima, maar handel (ik heb tig van ditte op vooraad, ik kan datte voor € leveren, ik heb weer product x binnen, etc.) is alleen voor clubpartners voorbehouden! Alle advertenties zijn aan onze goedkeuring onderhevig. Mochten er vragen zijn, stel ze dan hier!
Honda History: AP1 S2000 2005, DC2 Integra Type-R 1998, EP3 Civic Type-R 2002, EE8 CRX VTEC 1990, CL9 Honda Accord Type-S 2003, EG3 Civic Hatchback 1994, EJ2 Civic Coupe 1994, PC40 CBR 600RR 2007, PC40 CBR 600RR 2008, PC35 CBR 600F 2007
Post Reply