Verschil Forum Lid en Club Lid

Vragen, klachten en/of opmerking mbt ons forum, meld het hier.
Post Reply
User avatar
Lucas79
Posts: 1560
Joined: Sun Nov 04, 2007 7:19 am
Contact:

Verschil Forum Lid en Club Lid

Post by Lucas79 »

Hoi Allen,

De afgelopen tijd is er een paar keer wat verwarring ontstaan over de titel "Geregistreerd Lid" en "Club Members Only" meetings. Daarom bij dezen even een korte uitleg:

De Type-R Club Benelux kent "Forum Leden" en "Club Leden". Lid zijn van ons forum is gratis en voor iedereen toegankelijk, ook als je geen Type-R hebt, maar wel enthousiast bent, of misschien wel op zoek naar een Type-R. "Type-R Club leden" betalen jaarlijks een lidmaatschapsfee en genieten een aantal extra's wat we als Type-R club organiseren. Dit zijn soms "members only" meetings en soms extra privileges op algemene evenementen, zoals een parkeerplaats op de Club stand. Bij enkele aangesloten sponsoren kun je op vertoon van je Clubpas ook korting krijgen op onderdelen en/of arbeidsloon.

Om het onderscheid nog ietsje duidelijke te maken is de titel "Geregistreerd Lid" veranderd in "Forum Lid". Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, horen we die als bestuur uiteraard graag. Wil je graag lid worden van de Type-R Club, klik dan hier voor de voorwaarden en het inschrijfformulier.

Greetz,

Lucas
Deus Ex Machina!
Post Reply